Prescan Ouderbetrokkenheid

Prescan geeft duidelijkheid
Wil je precies weten hoe je school ervoor staat in het samenwerken met ouders? En waar je kunt verbeteren? Kies dan voor de Prescan Ouderbetrokkenheid. Een helder rapport met aanbevelingen voor de directeur, voor de IB’er en het schoolteam.

Passend onderwijs is inmiddels een feit. Dat  maakt het belang voor helder beleid rondom Ouderbetrokkenheid  extra groot. Hoe hangt de vlag er op jullie school bij? Heb je goed in beeld wat de sterke en zwakke schakels zijn in het betrekken van ouders bij de school?

De Prescan is gebaseerd op het gedachtegoed van de GLANS-techniek, dé methodiek om 100% Ouderbetrokkenheid te realiseren. Ontwikkeld door Klaver Coaching en Training op basis van uitgebreid literatuuronderzoek en praktijkervaring in het trainen van meer dan 85 scholen, op het gebied van communicatie met ouders.

Een uitstekend startpunt voor je school
De Prescan is uitermate geschikt als basis om gefundeerd beleid in te voeren op het gebied van Ouderbetrokkenheid. En het is tegelijkertijd een uitstekende voorbereiding op het volgend schooljaar en het Passend Onderwijs.

Wil je ook precies weten wat het profiel is van jouw schoolteam in zijn geheel, op het gebied van het samenwerken met ouders? Kies dan voor de Prescan Ouderbetrokkenheid. De kosten zijn € 749 per Prescan.

>> Download hier de PDF met uitgebreide informatie over de inhoud en opzet van de Prescan.


>>Vraag de Prescan direct aan door
contact op te nemen