Glans-techniek

Maak ouderbetrokkenheid een Glansrijk succes!

Marja Klaver heeft haar jarenlange ervaring in het trainen van scholen verwerkt in de ‘Glans-techniek’. Een systeem waarmee je als school succesvol ouderbetrokkenheid realiseert. Het helpt leerkrachten een excellente relatie op te bouwen met elke ouder van elk kind.

“Na ruim 150 scholen te hebben getraind op het gebied van ouderbetrokkenheid, heb ik gezien dat een systeem toepassen echt resultaat genereert. In de Glans-techniek heb ik mijn ervaring met wat wel en niet werkt doorgevoerd.“ 

Concreet aan de slag met ouderbetrokkenheid

We kregen vaak de vraag: “Hoe kan ik als directeur een vliegende start maken met de Glans-techniek, zonder dat het me veel voorbereidingstijd kost?” Als antwoord hierop is er nu het trainingsprogramma ‘Glans Online’.  Door middel van eenvoudig toe te passen middelen en een logische opbouw, geef je als school richting aan de betrokkenheid van ouders. Zo genereer je een definieerbaar succes en resultaten.

Je kunt kiezen uit twee opties. Glans Online is een online programma vol praktische tools, actiepunten en oefeningen voor jou als directeur en voor je team om stapsgewijs de Glans-techniek in te voeren. Wil je meer ondersteuning bij het invoeren? Dan is Glans Online Plus echt iets voor jou. Hierbij krijg je 1-op-1 coaching met Marja Klaver en training op maat voor je team. Ook maak je deel uit van de MasterMind groep voor vakgenoten.

Interesse? Bekijk hieronder de demo, het webinar of lees de brief. En neem daarna contact op om te bespreken wat voor jouw school mogelijk is.


Bekijk de demo

En krijg zo een goede indruk van de online trainingsomgeving:

Over Ouderbetrokkenheid

 


Bekijk het webinar 

En kom alles te weten over hoe het systeem van de Glans-techniek op jouw school kan werken.

WebinarOnline webinar: Marja Klaver introduceert je in het systeem van de Glans-techniek. Ze geeft je zicht op hoe hiermee je een doorgaande lijn creëert op je school, 8 jaar lang. Je leert wat het trainingsprogramma inhoudt, de modules, de kosten en speciale bonussen die we voor je in petto hebben.


Lees de brief

Lees je liever? Zo kom je ook alles te weten over hoe het systeem van de Glans-techniek op jouw school kan werken.

BriefGlans-techniek brief: Marja legt uit hoe ouderbetrokkenheid succesvol kan worden op jouw school. Ze geeft je ook een overzicht van de resultaten die je krijgt, door concreet aan de slag te gaan met ouderbetrokkenheid. Je leert meer over de inhoud van de modules, de kosten en de bonussen.

 

Interesse? Neem contact met ons op om te bespreken wat voor jouw school mogelijk is.