Coaching Werkbalans

Efficiëntie is de juiste dingen doen, effectiviteit is de dingen juist doen 

Stressmanagement en herstel van burn-out gaat over zelfmanagement. In dit traject staat jouw tijd- en stressmanagement centraal. Je bereikt een blijvende balans tussen draaglast en draagkracht. Indien nodig begeleiden we je om van een burn-out te herstellen en te re-integreren in je werk. We helpen je natuurlijk nog liever om dit voor te zijn.

Je werk-privé balans onderzoeken we door je stresssignalen op te meten. Met behulp van specifieke vragenlijsten ontdek je waar jouw energielek zit. We houden je werkpatronen tegen het licht om tijdverslinders op het spoor te komen. Zodat je je werklast adequaat kunt verminderen. 

Je interne en je externe kompas
We leren je je zelfmanagement te versterken, stil te staan bij je interne kompas. Je grenzen te (h)erkennen en te handhaven. Zodat je ‘nee’ leert zeggen – daar waar het nodig is – tegen de buitenwereld. Omgaan met je externe kompas. Je leert hoe je in een flow terecht kunt komen tijdens je werk en om stress blijvend terug te dringen. 

Je merkt direct verschil
De inzichten zetten we om in een concreet actieplan, zodat je direct verschil gaat merken.

Benieuwd wat dit traject voor jouw werk- en levensgeluk kan betekenen? Neem contact met ons op.

 

“Na een halfjaar was ik weer volledig aan het werk. Dat was me zonder Marja waarschijnlijk niet gelukt. En juist door te kijken naar de achterliggende oorzaken ben ik nu méér dan ‘de oude’. Ik ben als werknemer, maar ook privé, een rijker mens geworden.” Meer referenties =>