Coaching Loopbaanheroriëntatie

Leren zwemmen op een mooie zomerdag

De arbeidsmarkt kan een gevaarlijk diep meer lijken als je niet kunt zwemmen of er plotseling wordt ingegooid. Maar kun je goed zwemmen en is het prachtig weer? Dan is er geen leukere plaats denkbaar!

Kom je in je werk niet meer uit de verf, denk je over een andere baan of staat je baan op de tocht? Dan is het tijd om je talenten te onderzoeken en je mogelijkheden in kaart te brengen.

Dit traject kan de vorm hebben van een heroriëntatie op je loopbaan. Het kan ook het begin zijn van een outplacementtraject of het leren gebruiken van je netwerk. Wat het ook is,  jouw loopbaanvraag is uitgangspunt van een ontwerp op maat.

Een nieuwe uitdaging
Wie jij bent, wat je goed kan en graag doet, komt aan bod. Maar ook wat je liever niet doet. We maken zowel een persoons- als beroepsprofiel.  Als dit helder is, zetten we de volgende stappen naar een concreet actieplan om jou naar je nieuwe uitdaging te brengen. Bijvoorbeeld in de vorm van een netwerktraining of sollicitatieplan.

Toe aan een nieuwe uitdaging? Neem contact met ons op.

 

“Marja is bijzonder praktisch, dat spreekt me aan. Ze haalt de doelen waarvoor ze bij ons wordt ingezet en denkt mee.” Meer referenties =>