Individueel

Het mooiste wat je kunt worden, is jezelf

Schaatsers, zwemmers, fietsers. Ze zeggen allemaal dat ‘afzien’ en ‘diep gaan’ de mooiste prestaties opleveren. Als je er helemaal doorheen zit en denkt “ik kan niet meer”. Dan leer je jezelf kennen. Daar liggen je diepste krachten en schatten op je te wachten. Individuele coaching helpt je dit te ontdekken én dit inzicht om te zetten in handelen.

Vraagstukken
Ieder mens is uniek en daarmee ook ieder coachingstraject. Vraagstukken en problemen waar wij mee helpen zijn bijvoorbeeld:

  • Effectieve communicatie =>
  • Inspirerend leiderschap =>
  • Werkbalans =>
  • Loopbaanheroriëntatie =>

Voor wie?
Individuele coaching is voor mensen die bereid zijn stil te staan bij wat er mis is gegaan en durven te kijken naar hoe dat kwam. Je leert op situaties te anticiperen en waar nodig anders te handelen. Vaak kun je meer dan jijzelf of anderen denken. Door persoonlijke kwaliteiten te (her)ontdekken kom je vanuit bezieling in beweging.

Durf jij het aan? Of heb je iemand in je team voor wie dit nuttig kan zijn? Neem contact met ons op.

Leni is een leerkracht in het basisonderwijs die een traject bij ons volgde. Bekijk hieronder de video waarin ze vertelt hoe ze het traject heeft beleefd:

 

“Marja Klaver heeft me in vijf gesprekken zoveel geleerd, dat ik nu een gezellig mens én leraar ben geworden. Ik ben opener, meer tevreden met wie ik ben als professional, minder stressvol en raak minder snel emotioneel verstrikt in conflicten.“ Meer referenties =>