Coaching

Duurzame verandering vraagt meesterschap

Coaching gaat over veranderen, over leren of juist over afleren. Dat vraagt veranderkracht. Coachingstrajecten zijn maatwerk en gaan uit van jouw specifieke vraag. Wil je je prestaties verbeteren, een probleem oplossen of je een competentie eigen maken?

Onder de ijsberg
Een coachingstraject is een ontdekkingsreis. Samen duiken we onder water rondom de spreekwoordelijke ijsberg. Hier komt de veranderkracht vandaan en vind je vaak de oorsprong van je probleem of vraag. Welke krachten spelen er in deze onderlaag? Dit kan iets voor jou individueel zijn, voor je team of voor je school als geheel. Je hebt een reden om deze reis te ondernemen. We onderwerpen de reden aan een grondig onderzoek. Klaver Coaching en Training helpt je dit waar te nemen met open vizier.

Inzicht wordt handelen
Samen spreken we een traject af en formuleren een helder doel, waarin de gewenste verandering verwoord wordt. We bieden een plek waar je gezien wordt, kennis opdoet, oefent met technieken, fouten mag maken, conflicten onderzoekt en je behoeften ontdekt. Onze ervaren coaches zetten zich samen met jou in om je verder te helpen. Zodat je dit nieuwe inzicht omzet in handelen; het begin van meesterschap.

Vervolg
Klaver Coaching en Training coacht op vier gebieden:

    1. Coachen van het bestuur
    2. Coachen van de school
    3. Coachen van het team
    4. Coachen individueel 

 

“Als samenwerkingsverband van 30 basisscholen hebben wij een flinke trainings- en coachingsbehoefte. Klaver Coaching en Training zetten wij daar al meer dan 10 jaar met grote regelmaat voor in. En altijd naar volle tevredenheid.” Meer referenties

Klaver-brochure-coaching